Om oss


Jag heter Marie och detta är mina hundar Wilmer & Sonja.

Sonja är min första hund jag haft sen valpben och Wilmer kom till oss för fyra år sen och vände upp och ner på vår tillvaro. Jag lovade honom att aldrig ge upp, vi skulle klara det! Få rätsida på hans rädslor, utfall och annat han hade med i bagaget. Vi är inte ända framme men vi har kommit riktigt långt. Jag brukar presentera honom som Wilmer - killen som lärt mig så mycket om mig själv!

Vi håller på med allt som gör nosen glad, spår, viltspår, mantrailing, specialsök och vi hade en kort karriär inom NW men efter vi startade utbildningen till vägglushundar på HundCampus  håller vi inte på med andra dofter. Och nu är Wilmer diplomerad- och Sonja cerifierad vägglushund. Hur coolt är inte det då? Från hittehund till tjänstehund!

Jag är utbildad specialsöksinstruktör hos Motiverade hundar/Jessica Mann som jobbat på HundCampus i Hällefors tidigare.
Utbildad hundinstruktör på Attitydhundkunskap/ Jessica Mann & Jenny Marek och för samma duo har jag utbildat mig till hundpsykolog/beteendeutredare.
Nu i januari startar vi en ett-årig utbildning i avancerat special

Jag älskar själv att både hålla och gå på kurs. Vi har provat det mesta från barmarksdrag, apportering, lekkurs, lydnad, agility, varit på Blygerläger, blygerhelg, BAT, viltspår, mantrailing, inomhussök, NW, specialsök, spår, SWDI, kongsök mm. och varit på otaliga föreläsningar -  det är ju så kul!